” Alhamdulillah, rezeki yang tak disangka kepada bekas pengasuh Siti Aafiyah. Tahniah Dayah.. ” – Netizen


Bekas Pengasuh Siti Aafiyah, Dayah Zubit Kongsi Video Buat Kej0tan Berita Kehamilan Kepada Suaminya. Reaksi Suami Dayah Buat Netizen Seb4k. Kalau Aafiyah Tahu Ni, Mesti Aafiyah Pun Teruja. Tahniah Dayah Dan Suami !!

Nama Dayah Zubit mula mencur1 perhatian ramai dek kerana Dayah merupakan pengasuh anak kepada penyanyi terkenal negera, Datuk Siti Nurhaliza iaitu Siti Aafiyah sebelum ini. Memiliki wajah yang cantik dan manis dipandang ini, Dayah sangat disayangi oleh si kecil, Aafiyah.

Setelah mendirikan rumah tangga, Dayah tidak lagi menjadi pengasuh Aafiyah. Kini Dayah telah menetap di negeri Terengganu bersama suaminya, Mohammad Ridzuan Razali yang merupakan pemain sayap pasukan bola sepak Terengganu FC II.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram, Dayah ada berkongsi satu video. Video tersebut adalah video thr0wback yang memaparkan dirinya telah membuat satu kej0tan istimewa buat suaminya. Postingoleh Dayah tersebut telah menjadi perhatian ramai.

Rupanya, Dayah mengumumkan dirinya kini sedang hamil. Jelas Dayah, video tersebut telah disimpan lama dan pada hari ini, dia berkongsi berita gembira tersebut kepada umum. Baru memuatnaik beberapa jam lalu, video tersebut telah ditonton lebih 70 ribu tontonan.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Perkongsian berita gembira oleh Dayah itu telah dibanj1ri ucapan tahniah daripada rakan-rakan. Malah turut kelihatan komen Datuk Siti Nurhaliza memanjat kata syukur. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Tahniah Dayah. Semoga urusan Dayah dan kandungan dipermudahkan. Take care yer Dayah, jaga pemakanan.. “

” Alhamdulillah, rezeki yang tak disangka. Tahniah Dayah. Happy tengok muka suami tu, hadiah paling bermakna.. “

” Alhamdulillah Dayah dan suami. Tahniah, seb4k pula tengok suami Dayah punya reaksi pas buka kotak tu.. “

” Dah agak dah. Hehe sebab tengok video Dayah sekarang dah nampak perut. Pastu hri tu masuk wad kan, hehe, tahniah.. “

” Tahniah kakak Aafiyah. Yeayyy mesti Aafiyah pun tumpang happy kan. Syukur rezeki daripada Allah, take care.. “

” Masyaallah tabarakallah congratulations kak Dayah semoga anak akak Dayah comel macam akak Dayah.. “

” Alhamdulillah syukur, tahniah both of you, dah take care n stay safe,semoga dipermudahkan segala urusan harian.. “

Komen Datuk Siti Nurhaliza

Alahai video yang sangat comel. Kami dari Berita Kopak turut mengambil kesempatan ini mengucapkan tahniah buat Dayah. Semoga Dayah serta kandungan sentiasa dalam keadaan sihat selalu dan urusan Dayah akan dipermudahkan.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Dayah Zubit

Post a Comment

0 Comments