Baru 3 Hari Dilahirkan, Azmi Dan Isteri Diuji Dgn Pemergian Anak. “Tunggu Kami Di Syurga Sayang

Kuala Lumpur: Kegembiraan penyanyi Azmi Saat, 34, dan isterinya, Nazira Muhammad, 35, yang meni.mang cahaya mata pertama, Khairul Afnan pada 27 September lalu, kini diuj.i apabila bayl Ielaki mereka disahkan telah m3ninggaI duni4 sebentar tadi.

Khabar s3dih itu telah dik0ngsikan oleh Azmi Saat di laman instagram beliau. Perk0ngsiam itu menerima banyak ucapan tkziah dikalangan rakan artis dan juga peminat beliau.

Terdahulu Azmi menerusi hantarannya di Instagram memaklumkan anak nya Khairul Afnan tld4k slhat dan meminta peminat bersama-sama m3nd0akan kes3mbuhan segera buat anaknya itu.

“M0hon toIong d0akan Afnan. Afnan tak slh4t. Kami sedang divji. Allah mudahkan urusan kami waktu pr0ses mengndung, tapi sekarang Allah nak u.ji kami.

“Allah mudahkan proses bersaIin, tapi sekarang Allah nak uj.i kami. Allah letakkan rasa teruja dalam hati kami, tapi sekarang Allah nak u.ji kami.

“Itulah Allah pemilik sekalian alam. Dia yang maha merancang dan maha mengetahui segalanya.

“Mungkin ada antara kalian yang Allah makbulkan d0anya. ToIong d0akan moga Afnan sihat dan Allah berikan yang terbaik buat kami. Apa pun yang berlaku, kami r.eda dengan kete.ntuan tkdirNya,” tulisnya.

Terdahulu pasangan ini amat gembira dengan keIahiran Afnan kerana sudah 10 tahun mena.nti untuk memiliki cahaya mata sendiri. Nazira seIamat meIahirkan cahaya mata pertama mereka tepat jam 9.09 pagi di sebuah pus.at peru.batan.

Azmi bersyukur pr0ses keIahiran Afnan berjalan dengan begitu lancar menerusi kaedah pembeda.han.

Khairul Afnan dilahirkan dengan berat 3.3 kiIogram, serta Azmi juga memenuhi hasrat isterinya untuk berada di dalam dewan pembe.dahan ketika pr0ses keIahiran. Azmi yang juga vokalis kumpulan CaIiph Bu.skers dan Nazira mendirikan rumah tangga pada 2011.

Salam tkziah. Moga azmi dan isteri tbah dengan uj1an ini. Al fatihah

Sumber: hm, instagram

Post a Comment

0 Comments