(Video) Kant0i ‘Check In’ Hotel Dgn Kekasih, Lelaki Rela Dit4mpar Isteri Berkali-Kali

Sejak dahulu lagi, kes kecvrangan dalam rumah tangga seakan sudah menjadi satu situasi biasa apabila ia berlaku di mana-mana sahaja malah, sering ditvlarkan di serata laman sosial.

Baru-baru ini, seorang lelaki di Indonesia kant0i cvrang apabila dia telah dicekvp oleh isterinya sendiri ketika sedang berdua-duaan bersama wanita lain dipercayai sedang melakukan hvbungan int1m di bilik hotel, lapor Indo Zone.

Apa kvrangnya aku pada kau?

Berdasarkan sebuah posting @martapurapedia di Instagram, dilihat seorang wanita berbaju hitam yang dipercayai isteri lelaki tebabit, memvkul suaminya dimana waktu itu tidak sempat mengenakan pakaian di atas katil.

Wanita itu men4mpar dan memvkul bahu suaminya berkali-kali dengan penuh rasa m4rah sementara wanita berambut per4ng yang did4kwa kekasih gel4p suaminya itu hanya menvndukkan muka, cuba mengh1ndari dari dir4kam kamera.

“Ya Allah, apa kvrangnya aku pada kau,”ter1ak si isteri sambil men4mpar suaminya tanpa henti.

Dalam pada itu, mereka sempat berbicara dengan satu sama lain dalam bahasa Jawa. Difahamkan lagi, kekasih gel4p lelaki tersebut meng4ku dia tidak tahu-menahu bahawa lelaki yang ‘men1durinya’ itu merupakan suami orang.

“Aku tak tahu yang dia sudah beristeri,”kata wanita itu sambil bersel1ndung di belakang lelaki terbabit.

Apa yang lebih menyak1tkan hati adalah seperti tidak ada rasa bers4lah langsung, si suami dilihat cuba mengh4lang isterinya daripada menyak1ti wanita tersebut.

Lap0r polis sahaja!

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet mengec4m t1ndakan lelaki tersebut dan menyuruh agar perbuatannya itu dilap0rkan kepada pihak polis.

Hmm… Begitulah dunia akhir zaman. Kes cvrang macam dah jadi ‘n0rmal’ dalam kalangan masyarakat. Harapnya mereka dapat menyelesaikan k0nflik tersebut dengan cara baik.

VIDEO TEKAN DISINI

Sumber: Indozone, Instagram martapurapedia, borak daily

Post a Comment

0 Comments