(video) Rakan Sekerja Cium Kepala Gadis Dakwa Hanya Nak Beri “Kasih Sayang”

Seorang gadis mengaIami tra.uma apabila mendkwa telah dici.um oleh seorang rakan sekerjanya sebanyak dua kaIi pada bahagian kepaIa ketika di tempat kerja.

Menerusi satu ciapan di laman Twitter semalam, gadis tersebut mendkwa dia sudah membuat Iaporan poIis namun diikat jamin oleh isteri suspek.

“Salam semua. Saya minta viraIkan perkara yang saya smbunyikan. Saya dic.ium di kepaIa oleh saIah seorang staf Ielaki di tempat kerja saya. “Saya dah buat Iaporan poIis, ada bukti semua tapi dia dija.min oleh isterinya. Saya cuma nak viraI sampai isteri dia tau,” tulis gadis terbabit.

Menurut gadis itu, dia hanya mahu menyerahkan ke.s gngguan sksuaI tersebut kepada pihak poIis namun mendkwa suspek menganggap kejadian itu tldak serius.

“Bkan aku sntuh kemaIuan dia..” – Sspek

Berdasarkan perk0ngsian paparan skrin perbualan WhatsApp, seorang lagi rakannya mendkwa sspek bertlndak demikian kerana mahu memberikan kasih sayang kepada mngsa.

“Bagi kasih sayang kat bini sudah la..” – Mngsa

“Dia cakap dengan abang Man, kenapa nak Iapor poIis. Bkannya gua kacau kemaIuan dia (mngsa).

“G.ua buat macam tu nak bagi kasih sayang je. Kalau gua peg4ng kemaIuan dia, baru Iapor baIik. Dah minta ma af cukup lah,” dkwa rakannya.

SaIah ke saya ddahkan kes ni?

Selain itu, gadis tersebut turut mendkwa sspek mahu menghuIurkan duit RM50 kerana berasa se.rba saIah seIepas berlaku kejadian terbabit.

Mena.ngis, mujur keIuarga teman lelaki beri nasihat.

Ciapan berkenaan diuIang klcau hampir 6,000 kali dan pelbagai reaksi netizen yang rata-rata mengec.am tlndakan sspek selain menyif.atkan kejadian itu adalah menjljikkan.

Malah, rata-rata memberikan sokongan kepada mngsa supaya berani tampiI ke hadapan berserta bukti yang kukuh sekali gus suspek mendapat hukvman sekiranya terbukti bersaIah.

 

 Sumber: Twitter @nabshelby,omm


Post a Comment

0 Comments