Rindukan Keluarga, Tukang Sapu Buat Bentuk ‘Love’ Sentuh Hati Ramai Orang

Setiap insan berhak untuk mema4parkan rasa cinta dan sayang mereka terhadap individu-individu yang terpenting dalam hidup mereka. Agak menyed1hkan apabila terp4ksa berhadapan dengan realiti terp4ksa berjauhan dengan keluarga ataupun pasangan, kerana kek4ngan kerja.

Namun, kadang-kala perkara tersebut terpaksa diteIan pah1t oleh mereka di luar sana hanya kerana ingin mencari rezeki agar kehidupan berkeluarga menjadi lebih baik. Luahan rasa rindu hanya mampu diub4ti dengan mendengar suara ataupun membuat panggilan video sahaja.

Buat bentuk hati semasa sedang menyapu!

Beberapa keping gambar tersebar di media sosi4l beberapa hari lalu telah berjaya menyentvh hati hampir seluruh pengguna internet. Seorang tukang sapu dilihat membuat bentuk hati menggunakan daun kering bukan sekadar suka-suka bertind4k sedemikian.

Rupa-rupanya, tukang sapu di Dubai ini sedang merindui anak dan isterinya dan bakal terbang pulang bertemu mereka pada bulan hadapan.

Termenung sambil melihat bentuk hati yang dibikin.Di ruangan komen pula, ramai yang menyatakan perasaan s4yu dan sed1h yang terpksa oleh lelaki ini demi kebaikan nasib keluarganya.

Sumber: Twitter via kec0h habis

Post a Comment

0 Comments